Flere følgere på instagram

Instagram er ved at blive meget vigtigt markedsføringsredskab for virksomheder og virksomhedsejere

Flere følgere på instagram

Sociale netværk er ikke længere hvor fotos er uploadet og stater om forskellige emner er bogført og hver dag, der går, bliver de mere magtfulde. I dag er de blevet en yderst eftertragtede, og rentable midler blive økonomisk udkomme af mange mennesker.

Danielle Bernstein er en redaktør af mode fordel set af sociale netværk, og navnlig instagram, fordi den er oprettet en konto, som var i stand til at have 900 tusinde tilhængere, hver enkelt ville betyde en indkomst til din lomme.

“Jeg kan ikke lide at tale om penge, men det er mere end hvad du har forestillet vinde i denne alder. Jeg holder min samme. Besparelse, investere og forsøge at lære at styre det klogt”, Danielle fortalte avisen El Pais.

Konto @Weworewhat har ført dig til denne blogger meget høje gevinster ved at have tusindvis af tilhængere. Mange mærker af tøj, tilbehør og make-up betale op til tre millioner pesos ved offentliggørelsen af fotos og anbefaling af produkter på instagram konto.

22-årige har delt mere end seks tusinde fotografier i din konto, i som annoncerer mærker som Chanel, Zara og PD Paola smykker produkter. Flere følgere på instagram – http://kobinstagramfollowers.com.

Det er overraskende, at kontoen, der allerede har mere end en million tilhængere, figur, der vil øge priserne for publikationer. Dette er en stor tjeneste for Tyskland brugere tilhænger kaufen auf instagram repræsenterer en stor mulighed for alle Tyskland IG brugere.

I dag ville være dumt at nægte styrken af sociale netværk. Alle virksomheder gnide skuldre for offentligheden opmærksomhed på netværk som Facebook, Twitter og Instagram. På verdensplan, er det kendt, at flere kunstnere og berømtheder har millioner af tilhængere. Dog Colombia stadig vi behøvede et billede klart, om der var flere fans eller hvad var det mest delte post. Nu, efter en comScore forskning, vi kender som er den mest populære på Facebook sider, Twitter og Instagram konti med flere tilhængere.

Lad os starte med de mest populære sociale netværk i verden: Facebook. Ifølge Shareablee, de sociale netværk af comScore analytics platform, er den mest populære på Facebook i Colombia side Atletico Nacional, tilføje lidt mindre end 5 millioner samlede aktier, (som omfatter stillinger, aktier, likes og kommentarer). Derefter kommer den tid side, efterfulgt af Gol Caracol, El Espectador og endelig Canal RCN Nuestra Tele. De mest populære indlæg er den sexede matematiklærer, der havde 291.491 likes, 15.261 kommentarer og delte 30.232.

Business købe Instagram tilhængere

Dette er uden skyggen af tvivl den bedste tid at købe instagram tilhængere online. På kvidre får medierne også mest på podiet. Bedste score af Colombias El Espectador, overstiger 200.000 samlede aktier. Big brother Bill (undersøgelsen ikke udpege hvilken konto er) er lidt nedenfor, besætter andenpladsen. Tid, Club Atlético Nacional og Gol Caracol lukke top fem. Tweet havde mere handling er den magasin se en digital celebrity: 1,838 retuits og 6,450 favoritter.

Instragram har en ejendommelighed: de stærkeste konti er dem af fodboldhold. Club Atlético Nacional, Colombia udvælgelse og Independiente Santa Fe besætte de øverste tre positioner i rækkefølgen af samlede aktier. Derefter kommer to tøjmærker: Mattelsa og Maaji badetøj. Post med flere aktioner var en af Falcao: fik 19.047 likes og 98 kommentarer. Dette viser, at colombianske folk er vild med fodbold.

Derudover har traditionelle medier formået at opretholde deres status inden for de sociale netværk. Indholdet viser imidlertid, at vi stadig foretrækker lys indhold. Hvad der repræsenterer samfundet jeg overlade til dig – http://kopainstagramfoljare.com.